Officiele opening gerestaureerde kerk Finsterwolde 10 febr.2013 Officiele opening gerestaureerde kerk Finsterwolde 10 febr.2013

10 februari 2013, De officiele opening:
Voorbereiding, overleg, wachten;

Onze musici

De koek voor bij de koffie was wel heel erg aantrekkelijk. Natuurlijk weer van Hanneke:

Hoeveel mag je hiervan?

En bij de koffie tijd voor ontmoeting, bijpraten, resultaat van de restauratie bekijken;

En toen begon de dienst:

De voorzitter van het college van kerkrentmeesters kreeg de kerksleutels weer terug van de medewerker van Stijkelbouw:

waarvoor dank! (Stijkelbouw heeft onze restauratie ook in haar portfolio staan)

....en de kinderen gingen naar de kindernevendienst:

We zongen samen met de  CantoRei:

...en na de preek kwamen de kinderen weer terug en vertelden van hun nevendienst:

Na de zegen wat toespraakjes;

onze voorzitter Gerard vertelde van de restauratie en uiteraard werden er wat mensen bedankt.

Toen was het tijd voor een hapje en drankje, uitstekend verzorgd door Rene van de Pyramide.

Ook werd er nog gekeken naar de foto's van de restauratie; "voor tijdens en na".

Het was een mooi samenzijn!

En de toren keek mee:

25 – 02  09.30 uur   Bad Nieuweschans