Kerkdiensten juni 2017

04 – 06           10.00 uur        Oostwold Rietkraag: dhr. D. Vos, ds. W. Jöhlinger
                                               Regiodienst Pinksteren
                                               Koffie na de dienst!
                                               Collecte: Bijbels in Syrië, onkosten

11 – 06           09.30 uur        Bad Nieuweschans: ds. W. Jöhlinger   Avondmaal, CantoRei
                                               bevestiging en afscheid ambtsdragers
                                               Kindernevendienst: Eri.
                                               Collecte: diaconaal: Pastoraat UMCG.
                                               Collecte: schaal: Werelddiaconaat.

18 – 06           09.30 uur        Finsterwolde: ds. Veldhuis, Bellingwolde.
                                               Collecte: diaconaal: Dreamhouse, opvang straatkinderen.
                                               Collecte: schaal: Binnenlands diaconaat.

25 – 06           09.30 uur        Oostwold: drs. K. Oosterhuis, Haren.
                                               Collecte: diaconaal: Kerkrentmeesterlijk quotum.
                                               Collecte: schaal: Eigen diaconie.

25 – 02  09.30 uur   Bad Nieuweschans
: ds. Jöhlinger