PKN
Protestantse Gemeente De Dollert
 
ANBI PG Reiderland ANBI PG Reiderland
De Protestantse Kerk Nederland is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat:
1.De Protestantse Gemeente Reiderland geen schenkings- en successierecht hoeft te betalen over de ontvangen schenkingen en erfenissen.
2.Giften aan de Protestantse Gemeente Reiderland op rekening NL05 RABO 0373716036  t.n.v. Protestantse Gemeente Reiderland voor u aftrekbaar zijn voor de inkomsten - of vennootschapsbelasting (binnen de daarvoor geldende regels).
Deze fiscale voordelen golden al jaren, maar zijn vanaf 1 januari 2008 alleen van toepassing op instellingen die per die datum over een formele ANBI-status beschikken.

LEES VERDER
lees meer »
 
ANBI PG Nieuwolda-Oostwold ANBI PG Nieuwolda-Oostwold
Onze kerk is aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en heeft hierdoor de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Giften voor onze kerk en diaconie zijn fiscaal aftrekbaar. De Belastingdienst kent aan alle kerken en diaconieën een eigen RSIN nummer toe, dat u bij uw aangifte voor de inkomstenbelasting kunt vermelden. De kerken van Oostwold en Nieuwolda zijn in 2018 gefuseerd. U treft hieronder de officiële vermeldingen zoals geregistreerd bij de Belastingdienst.

LEES VERDER
      
lees meer »
 
Privacy Privacy
Dit privacystatement is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van bezoekers aan de website van Protestantse Gemeente Reiderland.
lees meer »
 
 
KOMENDE DIENST

VOOR INFORMATIE OVER DE KOMENDE DIENST

KLIK HIER

 
 
Streekgemeente Oost-Groningen

klik hier voor de website van Streekgemeente Oost-Groningen
 
 
Classis Groningen - Drenthe

Klik  HIER voor de website van de classis Groningen - Drenthe
 
 
Leesrooster
NBG  Bijbelteksten 
 
 
Contact
Voor opmerkingen, vragen
mail  
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.