PKN
Protestantse Gemeente Reiderland
 
Pasen 16 april 2017 Pasen 16 april 2017

Deze bijzondere week met de Avondmaalsviering op Witte Donderdag, de lezing van het lijdensverhaal op Goede Vrijdag, de paaswake van Stille Zaterdag; we konden het samen beleven in Finsterwolde, in Nieuweschans en in Oostwold.

En nu op de paasmorgen was het FEEST. In Oostwold. In een feestelijke dienst met muziek, goede woorden, bloemen.


de uitleg over de bloemschikking van deze Paasmorgen
het 6-koppige combo
gitaarspel van Gido en Siemie
onze CantoRei.
Door ziekte kon de nieuwe cantor Victor helaas niet meevieren. Onze oude bekende, Dick Jansen meldde zich spontaan en hielp zo de CantoRei, en daarmee ook de gemeente. 
een verhaal van Lineke; Stef die niet wilde verhuizen maar bemoedigd werd door klasgenootjes en meester: "je neemt altijd jezelf mee en je bent een topper! Kijk maar in de spiegel..."

.......In de preek hoorden we van het wonder van de opstanding. Maar ook van een minstens even groot wonder: de discipelen die op weg gingen om hun opgestane Heer in Galilea te ontmoeten. Ze hadden de Heer niet gezien maar gingen in geloof op weg, luisterend enkel en alleen naar de oproep van Jezus om hem te volgen....

Met mooie vertrouwde paasliederen, maar evenzo met de nieuwere, met de minder bekende, had ook de gemeente haar aandeel in deze fijne viering.
Liturgie 

Vrolijk Paasfeest!

terug
 
 
Komende zondag27 – 05  09.30 uur Nieuwolda  Cremerstraat
Pastor T. Huizing
Organist: dhr. Dijkhuis 
1e:  Kerkrentmeesterlijk quotum 
2e - Kerk
3e - Diaconie plaatselijk
       
Welkom!
 
BUREN IN DE STREEKGEMEENTE

Klik HIER voor de websites van onze buurgemeenten.
 
Leesrooster
NBG  Bijbelteksten 
 
 
Contact
Voor opmerkingen, vragen
mail  
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.