Kerkenpad Oost-Groningen 1 juni 2019 Kerkenpad Oost-Groningen 1 juni 2019
5eEditie Kerkenpad Oost-Groningen

Zaterdag 1 juni organiseren 22 kerken en 1 toren in de gemeenten Oldambt, Westerwolde, Pekela en Midden-Groningen voor de vijfde keer het Kerkenpad Oost-Groningen!
Ook onze kerkgebouwen in Nieuwolda, Oostwold, Finsterwolde en Bad Nieuweschans zullen deze dag geopend zijn. Tijdens het kerkenpad openen de kerken hun deuren voor het publiek, zodat de gebouwen niet alleen van buiten, maar ook van binnen bewonderd kunnen worden.
De deelnemende kerken variëren sterk wat betreft architectuur en hebben allemaal zo hun eigen bezienswaardigheden, waar vrijwilligers graag meer over vertellen!
Een aantal deelnemers organiseert bovendien extra activiteiten, zoals een boekenmarkt, bespeling van het orgel en een tentoonstelling.
Belangstellenden zijn op 1 juni van 10.00-16.00 uur van harte welkom!

www.kerkenpadoostgroningen.nl

KOMENDE DIENST

26– 05  09.30 uur Finsterwolde:
Ds. A. Velema, Uplengen
Organist: dhr. Van Veelen