Streekdiaconie - Actie Vakantietas Streekdiaconie - Actie Vakantietas
In Nederland groeit één op de negen kinderen op in armoede en op vakantie gaan is er voor hen niet bij. Omdat er thuis vaak ook geen geld is voor nieuw speelgoed en knutselspullen, kan vooral de zomervakantie erg lang duren.
Kerk in Actie is daarom een paar jaar geleden begonnen met Actie Vakantietas. Samen met plaatselijke gemeenten willen zij deze kinderen verrassen met een tas vol leuke spulletjes en kortingsbonnen, zodat ook zij een leuke vakantie kunnen hebben!
Als Streekdiaconie doen wij hier graag aan mee en daarbij vragen wij uw hulp! Kerk in Actie levert de tassen, maar deze moeten natuurlijk wel gevuld worden. Als Streekdiaconie gaan wij hier uiteraard mee aan de slag, onder meer door kortingsbonnen te regelen, maar wij hopen dat u hier ook een bijdrage aan wilt leveren! Wij willen de tassen vullen met o.a.

waterballonnen, stoepkrijt, ballen, kleurboeken, viltstiften, kleurpotloden, puzzelboekjes, tijdschriften voor kinderen, bellenblazers, knutselspullen, spelletjes, speelgoed voor in de zandbak of op het strand, buitenspeelgoed en zonnebrandcrème.

Zou u hier één of meerdere artikelen van willen aanleveren?
Inleveren kan tot en met zondag 16 juni achterin de kerk of bij een van de kerkenraadsleden.

KOMENDE DIENST

26– 05  09.30 uur Finsterwolde:
Ds. A. Velema, Uplengen
Organist: dhr. Van Veelen