Joy! Vreugde in de dienst 26 februari 2017 Joy! Vreugde in de dienst 26 februari 2017

In de muzikale dienst in Finsterwolde zongen we en vierden we met Joy, het koor uit Vriescheloo.
Een mooie aanvulling in een mooie liturgie met bekende en minder bekende liederen.

Eerst maar inzingen

en koffie drinken

waarna iedereen een plekje zocht

Ouderling van dienst Marjan heette een ieder welkom

Het repertoire van Joy paste prima in de liturgie waarin Marjan ons voorlas uit Jesaja 38: 1-6 en uit Lucas 18: 31-43, de genezing van de blinde.

Het thema van de dienst was "Wie ziet het" en de liederen daar om heen waren een hele mooie aanvulling:
Hallelujah, The Lord is my shepherd, Ik zal er zijn, Stil mijn ziel, wees stil

De preek nav de lezing uit Lucas; ds. had goed zijn best gedaan, hier konden we wel wat mee..
En een mooi antwoord van Joy: U heeft mij altijd lief, Verberg mij nu

Thijs en Lucas als collectanten kweten zich prima van hun taak

Als slotlied zongen we staande het toepasselijke lied 534: Hij die de blinden weer liet zien
en konden we luisteren naar de Zegenbede van Joy: ˆZegen mij/ gebed om zegen",
en de zegen van onze voorganger ds. Jöhlinger, die beantwoord werd met een instemmend AMEN

en zo was het!

Pastor T. Huizing