Linde Nijland & Bert Ridderbos, Finsterwolde 15 maart 2015 Linde Nijland & Bert Ridderbos, Finsterwolde 15 maart 2015
De Werkgroep kerk Finsterwolde organiseerde: "Een muzikale reis met liedjes en instrumentaal werk."
Op zondagmiddag zong Linde Nijland haar eigen liedjes, maar ook bekende folksongs en traditionals.
Begeleid door Bert Ridderbos op citer, gitaar en accordeon klonk dit alles wel heel erg mooi in de kerk van Finsterwolde. Een uitermate geschikte locatie dus voor deze muziek!
Ook de positieve reacties o.a. in het gastenboek gaven aan dat dit toch wel naar meer smaakt!

...en in de pauze kwamen ook de andere tongen los; enthousiaste reacties en geanimeerde gesprekken.....