Muziek Muziek

De “CANTOREI”
Een Cantorij is een (meestal kleine) groep mensen, die met zang en muziek medewerking verleent aan erediensten van de Geloofsgemeenschap Reiderland. Onze naam is afgeleid van de woorden Cantorij en Geloofsgemeenschap Reiderland.
Wij repeteren op donderdagavond in Ons Gebouw bij de gereformeerde kerk aan de Goldhoorn Oostwold  van 20.15 uur tot 21.15 uur. Van september t/m mei verlenen wij één keer per maand medewerking aan de viering.
NIEUWE LEDEN ZIJN VAN HARTE WELKOM!!!
Zou je ook mee willen zingen in de CantoRei, kom dan gerust eens op donderdag naar Oostwold om te luisteren en eventueel ook mee te doen.