Diensten Diensten

Sinds 30 aug. 1998 werd de predikantsplaats bezet door ds. Wolf Jöhlinger. Sinds april 2011 voor de hele gemeente. Per 8 april 2018 vertrekt dominee naar PG Bellingwolde, Blijham, Vriescheloo.
De morgendiensten vinden plaats in de kerk van Finsterwolde en in Nieuweschans en sinds 2017 ook in de kerken van Oostwold en Nieuwolda in samenwerking met PG Oostwold-Nieuwolda. Voor vespervieringen (= korte diensten op de zondagmiddag) komen wij af en toe in Drieborg of Nieuw Beerta  bijeen.
De kerken van Beerta en Nieuw Beerta zijn overgedragen aan de Stichting Oude Groninger kerken. Incidenteel kunnen wij de kerken terug huren voor een kerkdienst. In oktober 2016 is ook de kerk van Finsterwolde overgedragen aan SOGK en deze wordt door ons teruggehuurd.

Het postadres van onze gemeente is:
Geloofsgemeenschap Reiderland
Mevr. M.N. Wijnmaalen-Rouw